Paylaşacak tecrübemiz, söyleyecek sözümüz var

ELLİYİZ

50 yaş ve üstü kadın, erkek, emekli, çalışan, EYT’ li ,bekar, evli her kesimden bizlerin paylaşım platformu

TERAZİ DOLUNAYI

tarafından | Nis 12, 2025 | Astroloji | 0 yorum

13 Nisan günü saat 03.22’de Spica sabit yıldızının üzerinde Terazi dolunayı gerçekleşecek. Astrolojide Koç-Terazi aksı “BEN” ve “BİZ” konularını temsil eder. Koç burcu yeni doğan bir çocuğun ilk 18 ayı ile eşleştirilir. Koç burcu insanı enerjiktir, dürtüsel hareket eder. İhtiyaçları karşılanmazsa sinirlenir ve hırçınlaşır. Her şeyi başlatandır ama hevesi çabuk geçer.

Hayatın her alanında “BEN” ve “BİZ” kelimeleri insanları çok düşündürür. Tam da bu noktada günümüzde sadece insanlar için değil, ülkeler için de bu kelimelerin ikilemi bir dönüm noktası olacaktır. Terazi burcu ikili ilişkileri, evliliği, ortaklıkları, adaleti ve adaletli olmayı temsil eder. Terazi dolunayı sebebiyle bu günlerde adaletli olmak, dengede kalmak ve sabırlı olmak çok önemli olacaktır. Terazinin dengesi bozulursa eninde sonunda İlahi Adalet tecelli eder. İyilik yapanı ödüllendirir, kötülük yapanı cezalandırır.

Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle beraber Balık burcunun rehaveti insanlığın üzerinden kalktı. Tüm dünyada insanca yaşama, özgürlük ve savaş karşıtı düşüncelerin gitgide arttığını görüyoruz. Dil, din, ırk, mezhep ayırt etmeksizin haksızlığa ve savaşa karşı tepkisel iniş ve çıkışlar tüm dünyada agresif tavırlara yol açacak. Tüm dünyada halklar, inançları sorgulamaya başlayacak.

Anın haritasında her ne kadar Merkür retro hareketini tamamlamış olarak görülse de retro hareketin etkisinin son bulması iki haftayı alabilir. Dolayısıyla hırsızlık, gizli ve nitelikli dolandırıcılık, yalan, iftira gibi konulara karşı dikkatli olunmalı.

14 Nisan günü ise Venüs retro hareketini tamamlıyor olsa da ilişkiler, maddi konular ve para ile ilgili riskler yine de devam edebilir. Yeni başlangıçlar için minimum mayıs ayı başına kadar beklenmesi düşüncesindeyim.

Bu dönemde tartışsanız bile sesinizi yükseltmeden tartışın, otokontrolünüzü kaybetmeden hareket edin. Düşünce ile hareketlerin uyumuna özen gösterin. Kendiniz için ettiğiniz duaları başkaları için de dileyin. Aksi takdirde kazanmak istedikleriniz ile elde edecekleriniz arasında fark olacaktır.

Etrafımızda bizleri destekleyen veya yarı yolda bırakmayacak kişiler ve olaylar gerçekleşecek. Aklını kullanmasını bilenlere bu gösterge büyük şans getirecek.

Spica sabit yıldızının dünya astrolojisindeki etkisi yangınlar, fırtınalar, seller, hava ve deniz kazaları, öldürülmeler, dikkatsizlik sonucu çıkan felaketler ile ilişkili görülür.

Güneydoğudaki sınır komşularımızın iç ve dış politikalarının yansımalarının ülkemizi etkileyebilme riski bulunuyor.

Bu dönemde kulakla ilgili problemler artabilir.

Sakarlıklarda artış görülebilir.

Başkalarının lafıyla düşünmeden hareket etmek ve fazla iyimser olmak aile içinde ve ikili ilişkilerde hiç ummadığımız sorunları karşımıza getirebilir. Evlilik arifesinde olan çiftlerin bu risklerden daha fazla etkilenmesi söz konusu olabilir.

Yaş farklılığı olan yeni ilişkiler gündeme gelebilir.

Evrensel olarak düşünen ve davranan kişiler ve dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden birlik olanlar kazanacak. Kendimiz için istediklerimizi başkaları için de istediğimizde dünya bir cennete dönecektir. 

Sabırla ve emek harcanarak yapılan işlerde büyük başarılar söz konusu olabilir.

Not: Astrolojik Öngörüdür.

Sevgiyle

Aşkım Güney

#Astroloji

#Astrology

#AstrolojiGünlüğü

#AstrolojiGündemi

#AstrolojikÖngörü

#AşkımGüney

0 Yorum

Bir İçerik Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pin It on Pinterest

Share This