14 Ocak 2025 günü gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı haritası dikkat çekici detayları göz önüne seriyor. Anın haritasında Ay, Merkür ve Mars sınır aşımı harekette olduğu için önümüzdeki günlerde bu gezegenlerin konuları olağanüstü farklılıklar gösterebilir. Ay’ın sınır aşımı durumu; anne, aile, duygular ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili konuları ön plana çıkarabilir. Merkür’ün sınır aşımında olması yazılı ve sözlü iletişim konuları, dil sürçmesi sonucu yanlış anlaşılmalar veya haddini aşan beyanlar ve eğitim ile ilgili konularda farklılaşmaları önümüze getirebilir. Mars’ın sınır aşımında olması ise kişileri öfke ve şiddete meyilli yapabilir. Kişi; sınırlarını aşırı zorlayabilir ve bir anda kişinin hayatı normalinden farklı noktalara gelebilir.
Özellikle bugünlerde dışardan gelecek zararlardan çok daha dürtüsel hal ve hareketler nedeniyle kişi kendi kendine zarar verecek hal ve davranışlar içine girebilir. Yukarıdan bakma halleriyle, kibir ve egodan uzak durmak gerekir.
Bugünlerde mümkün olduğunca aldığımız kararları uygulamadan önce yapacağımız eylemlerin nasıl bir netice verebileceği konusunda uzun uzun düşünmemiz gerekir. Aksi takdirde pişmanlıkla “Kendi ettim, kendim buldum” diyebiliriz.
Su ve sudan gelen tehlikeler, deniz kazaları söz konusu olabilir.
Aynı zamanda ülkemizin birinci evinin Yengeç olması nedeniyle ülkemiz açısından da önemli bir zaman dilimine girdiğimizi bilmeliyiz.
Ay; ülke halkını, Güneş ise Cumhurbaşkanı ya da ülkedeki diğer otorite figürlerini simgeler. Dolayısıyla halk ile otorite figürlerinin birbirlerine ters düşmeleri söz konusu olabilir. Bugünlerde iç ve dış politikada çok büyük değişkenlikler olabileceğini söyleyebilirim.
Ülkemizin başka ülkeler ile sıcak temasları gerçekleşebilir. Askeri konular ve askerlerle ilgili hareketlilik gündeme gelebilir.
İş-işçi ve çalışan hakları ve özellikle sağlık çalışanları ile ilgili sendikal eylemler ve grevlerde artış görülebilir.
Ülkemizde farklı sebeplerden kaynaklanan bir yerden bir yere göç ve taşınma temalarında artış olabilir.
Bu dönemde maddi kaynakları doğru kullanma ve yapılan harcamalara özellikle dikkat etmek gerekiyor.
Önümüzdeki günlerde hayvanlarla ilgili problemler, hayvanlara karşı yapılan kötülükler ya da hayvanların insanlara saldırıları gibi problemler gündeme gelebilir.
Kalp hastalıkları, tansiyonda iniş ve çıkışlar, bel bölgesiyle ilgili rahatsızlıklar, kanser, diz yaralanmaları ve ilgili problemler, fiziksel sakatlıklar ve ruhsal rahatsızlıklar tetiklenebilir. Bulaşıcı hastalıklarda artış ve ilaç zehirlenmeleri yaşanabilir.
Özellikle bu dönemde ailemizi, yuvamızı, kadınlarımızı ve çocuklarımızı korumalıyız. Evlerimiz içeriden ve dışarıdan gelebilecek tehlikelere açık olabilir. Evlerimizde tamirat ve tadilat gerektirecek hiç ummadığımız sorunlar yaşayabiliriz.
Bugünlerde sadakat ve bağlılık sınavlarıyla karşılaşacağız. Konu her ne olursa olsun başkalarından gelebilecek kontrolsüz ani fiziksel ya da sözel saldırı ihtimaline karşı da temkinli olmalıyız.
Emanete hıyanet, ihanet ve aldatma temaları ve ifşalar manşet olabilir.
Sabit fikirli kişilerden kaynaklanan hiç hoş olmayan olaylar gündeme gelebilir. Takıntılı düşüncelerden kendimizi ivedilikle korumalı, dengede olmaya dikkat etmeliyiz.
Gökyüzünün tüm olumsuzluklarına nazaran koruyucu etkilerinin de olduğunu bilmeliyiz.
Yaşayacak ve göreceğiz. Her şeyin hayırlısı kolayından olsun.
NOT : astrolojik öngörüdür.
Sevgiyle,
Aşkım Güney
#Astroloji
#Astrology
#AstrolojiGünlüğü
#AstrolojiGündemi
#YengeçDolunayı
#AşkımGüney
0 Yorum